ESPECTACULAR CASA DE POBLE TOTALMENT RESTAURADA AL CENTRE DE CALELLA
Preu de venda: 558.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Calella
Referència: 94462

Casa de 236 mts dividida en tres plantes.

A la planta principal garatge, per a dos cotxes, ens dóna pas a bonic rebedor, al costat de lavabo cortesia i àmplia cuina semi oberta totalment equipada amb illa, i gran superfície d'emmagatzematge, saló/menjador amb xemeneia des del que ens dóna pas a un preciosa terrassa de 40 mts amb tarima de fusta.

 A través d'àmplia i còmoda escala de marbre, ens dóna pas a la segona planta de la casa amb àmplia habitació tipus suite amb bany amb banyera d'hidromassatge i en un projecte ampli vestidor. També hi ha un altre bany a la mateixa planta amb dutxa al costat d´un ampli distribuïdor i una altra habitació doble amb possibilitat de convertir-la en dues habitacions i ens dóna a una terrassa de 15 mts.

Per àmplia escala ens dóna accés a la 3 planta golfes o sala pòlivadent de 40 mts, amb terrassa de 13 mts.

El millor daquest immoble els seus acabats a estrenar, terres porcellànics, i parquet, alumni doble càmera calefacció i aire condicionat per conductes banys i cuina en impecable estat, casa per estrenar. Al centre de Calella a 5 minuts de la platja. a peu de tots els serveis: fruiteria, supermercat, farmàcia, botigues de roba, sabateries, bancs, restaurants...

No deixeu de visitar-la, no hi ha res igual a Calella!!!!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Calella, capital turística de la comarca costanera catalana. Amb una activitat econòmica pròspera, presenta una àmplia varietat de serveis i una gran oferta lúdica i comercial. Ciutat de vianants, acollidora i dinàmica, amb zones verdes i, sobretot, la seva platja construeixen un paisatge excel·lent. Molt bona comunicació cap a Barcelona i Girona, clau per fer excursions i altres activitats.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 236 m2
Superfície construïda 236 m2
Habitacions 3
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Porcel·lànic
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: