Pis en venda a Canet De Mar, Barcelona (Playa )
Preu de venda: 225.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Canet De Mar - Playa
Referència: 94585


La finca és de l'any 1.968 i no té ascensor, però just ara la estan reformant per a deixar-la bé.

El pis consta de saló gran amb petit balcó a la nacional amb vista a la mar, cuina independent a gas natural, 1 habitació doble amb finestra exterior, 1 habitació individual amb finestra al pati, 1 habitació individual amb sortida a un pati-safareig d'uns 3 m², bany complet amb plat de dutxa.

Està equipat amb calefacció a gas natural, finestres d'alumini, sòls de parquet....

UBICACIÓ I VOLTANTS :

Canet de Mar, un poble mediterrani on la cultura, la tradició, la gastronomia i l'extensió de les seves platges combinen amb el patrimoni modernista.

Se situa a 43 quilòmetres de Barcelona, a la comarca del Maresme. Canet de Mar està envoltat de pobles amb tant encant com Sant Pol de Mar i Arenys de Mar, a més d'espais naturals tan increïbles com el Parc de Ca Jalpí, el Massís del Montnegre o el Turó Gros.

La concentració de cases i elements modernistes en Canet és tan gran, que un no pot deixar de distreure's aquí i allà, seduït per la bellesa que té davant

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o veuen a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR

Característiques
superfície útil 90 m2
Superfície construïda 97 m2
Habitacions 3
Banys 1
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
2ª línia de platja Si
Estat
Tipus de terra Parquet
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: