Casa en venda a Argentona, Barcelona (Can Raimí)
Preu de venda: 390.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Argentona - Can Raimí
Referència: 95828

L'habitatge disposa de garatge a la planta inferior, per a dos o tres cotxes en funció de la mida, a més d'una bona zona d'emmagatzematge.

A la planta principal, a nivell de carrer, hi ha la zona de dia. Quan creuem la porta d'entrada trobem el rebedor, una espaiosa cuina office, on per les seves dimensions permet posar de forma esplaiada, una taula per a quatre persones i un ampli saló menjador amb llar de foc i que té sortida a un balcó des del qual podem accedir al jardí. Aquesta planta també disposa d'un bany de cortesia. Gairebé davant de la cuina hi ha una altra porta que accedeix a la zona destinada a la barbacoa. La casa està envoltada per pati i jardí a tres dels seus quatre costats. Hi ha la possibilitat de fer una piscina si es vol al jardí posterior.

A la part superior de l'habitatge hi ha la zona de nit. Habitacions àmplies, exteriors i dos banys. Tot completament exterior i amb llum natural com la resta de l´habitatge.

Excel·lent casa, per les seves característiques, ubicació, en molt bon estat de conservació i de fàcil accés.

Casa per entrar a viure! Bona oportunitat. Preu: 399.000 €. Despeses i impostos no inclosos.

UBICACIÓ I VOLTANTS :

Argentona és un municipi i localitat espanyola de la província de Barcelona, a Catalunya. Pertanyent a la comarca del Maresme, compta amb una població de 12.745 habitants

El nucli urbà es troba en el marge dret de la “Riera d'Argentona”, un curs d'aigua intermitent. Les cases s'agrupen al voltant d'una elevació en la qual va ser erigida una església. Altres nuclis de població són Sant Miquel del Cros, uns tres quilòmetres “rigués” a baix, i les urbanitzacions de “Els Ginesteres”, “CanCabot”, “Can Raimí” i “Sant Pere de Clarà”, sobre les muntanyes que s'alcen a banda i banda de la “riera”.

Es troba molt aprop de la ciutat de Mataró i a uns 30 quilòmetres de Barcelona.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície construïda 234 m2
Superfície jardí 299 m2
Habitacions 4
Banys 3
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: