Masia en ple centre del poble!!
Preu de venda: 479.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Arenys de Munt - centre
Referència: 96013

Si busques una masia amb encant i per a entrar a viure.... Aquí la tens!

Compta amb una parcel·la de 1.299 m², amb una masia de 376 m², últimament havia estat utilitzada com a escola, però actualment està llesta per a viure, amb uns jardíns a nivell de la planta baixa fantàstics.

En planta baixa tenim un saló ampli, cuina d'uns 15 m² a gas natural, 1 habitació de més de 25 m², amb una altra habitació-saleta, 1 sala polivalent amb entrada independent a la casa, 1 bany amb dutxa, a part del jardí principal, la casa compta amb un pati posterior amb un parell de coves d'uns 10 m² ideal com a cellers....

En la planta de dalt tenim una sala de 50 m² amb sortida a terrassa d'uns 60 m², 1 habitació de més de 30 m², 1 habitació de més de 15 m², una altra habitació amb més de 20 m², 1 bany, i una altra terrassa que dona accés al jardí i a l'entrada posterior per la carretera.

Detalls antics que fan que tingui l'encant que cerques.

A més.... s'inclou una plaça de pàrquing al carrer del costat.

UBICACIÓ I VOLTANTS

Arenys de Munt és un municipi situat al Sud de la comarca del Maresme, que limita amb el Vallès Oriental. El petit nucli urbà, agarrat a la Riera, està a 4 km d'Arenys de Mar i de la costa, 13 km de Sant Celoni, 10 km de Mataró i 45 km de Barcelona. El terme queda bastant ben comunicat amb la carretera comarcal B-511 d'Arenys de Mar a Sant Celoni, amb la BV-5031 de Cornellà a Fogars de Tordera i, últimament, amb l'A-19, que frega el límit meridional del municipi

És una població on es barregen història i tradició amb gastronomia i cultura. Un portal d'entrada al Parc del Montnegre i el Corredor des d'on realitzar excursions a peu o amb bicicleta en un entorn de boscos frondosos recorreguts per sinuosos rials (camins de terra pels quals discorre l'excés d'aigua cap a la mar). Un lloc per a descobrir la tradició dels encaixos i provar productes autòctons, com la cirera de Roca o les pomes de farciment per Sant Martí.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o veuen a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR

Característiques
Superfície construïda 376 m2
Superfície jardí 900 m2
Superfície parcel·la 1.299 m2
Habitacions 4
Banys 2
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Estat
Tipus de terra Gres
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: