Pis a Gelida, amb 68 m2, 2 habitacions i 1 banys, Garatge, Traster i Ascensor.
Preu de venda: 206.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Gelida
Referència: 96126

Us presentem aquest pis de 55 m2, amb un gran saló acollidor i una gran terrassa de 105 m2. A través d'un còmode passadís, accedim a les 2 habitacions, molt lluminoses i amb grans armaris encastats i un bany amb banyera i un lavabo de cortesia amb plat de dutxa. També disposem d'una àmplia cuina totalment equipada i calefacció de gas. La casa disposa de plaça d'aparcament, aparcament de moto i traster inclosos en el preu.

Situat al pintoresc poble de Gèlida, envoltat d'un entorn privilegiat en plena natura, amb excel·lents vistes a la muntanya de Montserrat i perfectament comunicat per l'AP-7, la seva proximitat a Martorell a només 13 minuts amb cotxe i 43 minuts al centre de Barcelona, ​​la converteix en una de les poblacions més conegudes per tota mena de públic, disposa de tots els serveis, equipaments i transport públic que connecta amb la principal ciutat.

I com no pot ser menys, no podem oblidar-nos de tots els que necessiten finançar una de les nostres cases, el nostre departament de finançament ha arribat a un acord amb les principals entitats per oferir condicions especials per a aquesta promoció, de manera que qui ho requereixi rebrà un estudi financer TOTALMENT GRATUÏT.

Ja és hora, la Gèlida i el Residencial el Molí t'esperen, no perdis un segon més en contactar amb nosaltres.

Característiques
superfície útil 54,75 m2
Superfície construïda 68,09 m2
Habitacions 2
Banys 1
Cuina moblada Si
Traster Si
Garatges Si
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Promoció:
Aquest immoble pertany a la promoció PROMOCIÓN EL MOLÍ, con Ref. 30
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: