Pis en venda a Premiá de Mar, Barcelona
Preu de venda: 367.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Premiá de Mar
Referència: 96202

PRODUCTE APIALIA

En EXCLUSIVA des d´ APIALIA, presentem aquest magnífic pis en el cor de Premià de Mar, situat a tan sols 3 minuts de l'estació de tren i al costat de tots els serveis necessaris per a la vida quotidiana,

Gran pis de 4 habitacions i 2 banys amb una terrassa en forma de L de grans dimensions, en accedir al pis ens trobem amb un rebedor de bona grandària, a mà dreta ens trobem amb el seu ampli saló - menjador lluminós i diàfan per a fer vida familiar, des del saló podem dirigir-nos a l'habitació principal en suite i a l'altre costat del menjador accedim a la cuina office de bona grandària, a l'altre costat del rebedor ens trobem, 3 dormitoris més (un doble i 2 mitjans), que comparteixen el segon bany de l'habitatge, des d'aquest accedim a la part de la galeria que té una petita terrassa.

D'aquest habitatge hem de destacar la gran quantitat de llum natural que entra a través de les seves finestres i la gran terrassa de la qual disposa.

Parking Opcional - 20.000€

No ho dubtis més i demana'ns una cita per a realitzar una visita. IMPOSTOS I DESPESES NO INCLOSES*

Característiques
superfície útil 135 m2
Superfície construïda 139 m2
Habitacions 4
Banys 2
Calefacció
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: