Adossat en venda a Vilassar de Mar, Barcelona (La Xinesca)
Preu de venda: 590.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Vilassar de Mar - La Xinesca
Referència: 96299


Magnífica casa adossada a la zona residencial a tan sols 2 minuts de la platja a 5 minuts de l'estació. La casa consta d'un total de 240 m² repartits en 4 plantes.

A la planta principal trobem un ampli saló menjador amb xemeneia i aire condicionat amb sortida a un gran jardí orientat al mar. Una espaiosa cuina completament equipada i un lavabo de cortesia completen aquesta planta.

A la primera planta trobem 2 habitacions dobles (una d'elles tipus suite amb bany privat), 1 habitació individual i un bany complet.

La segona planta, de sostre amb golfes, està formada per una sala polivalent amb bany i una habitació doble amb sortida a terrassa solarium amb vistes

A la planta soterrani trobem una sala amb xemeneia, un encantador celler i un garatge amb capacitat per a dos cotxes.

Aire condicionat, calefacció a gas, fusteria exterior d'alumini, armaris de paret i una tranquil·litat excepcional fan d'aquest habitatge una llar definitiva.

No ho dubti més i contacti'ns per a visitar-la!!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Vilassar de Mar és un municipi espanyol, pertanyent a la província de Barcelona,situat a la comarca del Maresme.se situa a 27 quilòmetres de Barcelona i està travessat per l'antiga carretera N-II i per una carretera local que connecta amb Cabrils. Tradicionalment era un poble de pescadors .Té un Mercat de la Flor i plantacions de roses. El relleu està caracteritzat per la franja costanera entre Cabrera de Mar i Premiá de Mar. Hi ha cinc escoles i dos instituts d'educació secundària i Batxillerat.

Una zona molt tranquil·la, amb centre comercial,platges i transport públic!

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 215 m2
Superfície construïda 240 m2
Superfície jardí 50 m2
Habitacions 4
Banys 4
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: