Casa cantonera adossada a Pineda de Mar!
Preu de venda: 390.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Pineda De Mar - Centro
Referència: 96438

Ubicada a la privilegiada zona Centre de Pineda de Mar, al costat de l´estació i en segona línia de platja, podem trobar aquesta preciosa casa, envoltada d´un residencial i tranquil ambient. Amb 150,00 m2 construïts, aquesta llar us ofereix tot l'espai que necessiteu per viure de la manera més còmoda. A més, les tres plantes et permetran gaudir de diferents àrees, que podràs adaptar totalment a les teves necessitats i gustos personals.

Les seves quatre habitacions us brindaran un acollidor i lluminós espai, a causa de la llum natural que flueix per les àmplies finestres. La casa disposa d´una cuina totalment moblada i d´un lavabo i dos banys completament equipats. La llar compta amb una xemeneia i tots els serveis bàsics necessaris, com ara aigua, llum i gas.

Per si no n'hi hagués prou, aquesta casa també compta amb un pràctic safareig, que et permetrà mantenir l'ordre i la neteja a casa teva de manera còmoda i senzilla.

En resum, aquesta increïble casa cantonera adossada és una molt bona oportunitat que no pots deixar passar. Amb els seus amplis espais, la lluminositat i la ubicació privilegiada, et brinda tot el necessari i més. No ho pensis més, contacta amb Urbenia Serveis Immobiliaris i descobreix com fer realitat el teu somni de tenir una casa que veritablement et representi.

T'espera un futur ple de possibilitats en aquest meravellós habitatge!


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Pineda, poble entre la costa mediterrània i la serra del Montnegre. La proximitat i la bona comunicació amb Barcelona i Girona formen part del seu atractiu. Lloc ple d'activitats i propostes, amb cafeteries, terrasses i restaurants, amb una gran oferta comercial i una urbanització amb zones verdes i àrees infantils que la converteixen en un lloc idoni per residir.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 130 m2
Superfície construïda 150 m2
Habitacions 4
Banys 3
Cuina moblada Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
2ª línia de platja Si
Estat
Tipus de terra Marbre
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: