Mataró, pis amb pàrquing inclòs zona Parc Central
Preu de venda: 338.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Via Europa
Referència: 96616

Benvingut a l'impressionant pis a Mataró a l'exclusiva zona de Parc Central, comercialitzat per Urbenia Serveis Immobiliaris. Aquest lluminós i ampli immoble, situat en un bloc seminou amb ascensor, compta amb un balcó cantoner de 12m2 que ofereix vistes clares i una abundant entrada de sol i llum natural.

En entrar a la vivienda, et sorprendrà la distribució magnífica que optimitza cada espai per brindar-te comoditat i funcionalitat a cada racó. El saló i la cuina comparteixen un espai diàfan a l'àrea diürna, amb un menjador allargat de 23m2 ideal per crear dos ambients diferents. La cuina contigua, equipada amb mobles de faig llis i una zona office, a més compta amb un safareig contigu per a més practicitat al teu dia a dia.

A la zona de nit, quatre habitacions generoses distribueixen les estances, incloent dos banys nous i moderns, un d'ells en suite per a més privadesa i confort. Les finestres d'alumini doble, les portes de faig llis i els terres de parquet i gres afegeixen un toc d'elegància i calidesa a cada espai. A més, la suite compta amb un armari vestidor, i l'habitatge està equipat amb aire condicionat i calefacció central a diverses estances per al teu confort a totes les estacions de l'any.

A més, l'edifici compta amb una zona comunitària enjardinada que podràs gaudir amb els teus veïns, creant un ambient acollidor i familiar al lloc on viuràs moments inoblidables. L´entrega de l´immoble pot ser a convenir, facilitant així l´organització de la teva mudança sense presses ni estrès.

Ubicat en una de les zones més cotitzades de Mataró, aquest pis a Via Europa t'ofereix l'oportunitat de gaudir de 85,00 m2 construïts i 80,00 m2 útils, amb una terrassa de 12,00 m2 per relaxar-te i desconnectar a l'aire lliure . Amb garatge inclòs, a més de traster, armaris encastats, cuina moblada, aire condicionat, aigua, llum, gas i zones verdes, aquest immoble està a punt per convertir-se a casa teva ideal.

No perdeu l'oportunitat de visitar aquesta joia immobiliària a Mataró. Truca'ns ara per obtenir més informació i concertar una visita! Urbenia Serveis Immobiliaris és aquí per fer realitat els teus somnis de tenir la llar perfecta.

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Mataró és una ciutat mediterrània per descobrir a qualsevol moment de l'any! És la capital del Maresme i té una ubicació privilegiada: està situada entre el mar i la Serralada Litoral, a 30 minuts al nord de Barcelona i molt a prop de les poblacions més turístiques de la zona. Un passeig pel centre de la ciutat permet conèixer una oferta comercial i gastronòmica de qualitat i diversa, entre la que també hi ha els tradicionals mercats. A la costa, trobaràs unes platges distingides de qualitat turística i amb tots els serveis per passar un bon estona de bany. Si us apassiona la muntanya, podeu passejar i fer excursions a peu o amb bicicleta. Mataró és una ciutat per descobrir durant tot l´any, però a l´estiu l´activitat s´intensifica.

Característiques
superfície útil 95 m2
Superfície construïda 114 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Traster Si
Garatges Si
Alçada/Planta 4
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: