Dúplex en venda en exclusiva
Preu de venda: 378.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Arenys De Mar
Referència: 96645

En ple centre i en un carrer de vianants, us presentem en exclusiva aquest preciós i ampli dúplex, on podreu fer el salt a un dels habitatges més cotitzats del municipi.

A la primera planta d´aquest bell immoble tenim la gran part del pis, amb un saló ampli i acollidor amb balcó, cuina quadrada ideal per posar taula i cadires, 3 habitacions de les quals 2 són dobles i l´altra individual, compta amb un bany complet i amb banyera.

A més, al pis de dalt tenim una zona increïble i exclusiva, un estudi de grans dimensions on poder gaudir de la teva 4rta habitació o zona d'oci, amb un altre bany, aquest amb plat de dutxa, i amb 2 terrasses perfectes per gaudir!!

Amb una superfície construïda de 140 m² i 107,07 m² útils, aquest immoble ofereix espai més que suficient per a tota la família. Construït el 2002, el dúplex està en bon estat i compta amb calefacció de gas natural. Es troba a la segona planta d´un edifici amb ascensor.

La finca és jove i amb bon veïnat, carrer tranquil i amb possibilitat d'adquirir plaça de pàrquing al mateix edifici per tan sols 17.000 euros.

Ubicat al centre d'Arenys de Mar, tindràs botigues i restaurants locals al teu abast. A més, estaràs a 10 minuts caminant del mar i el Port d'Arenys de Mar.

No deixis que un altre es quedi el pis que tu necessites!!

UBICACIÓ I VOLTANTS

El nucli urbà d´Arenys de Mar és a 40 km de Barcelona. Hi ha molt bona comunicació, ja sigui per la carretera N-II o per l'autopista C-32. El tren de rodalies (línia C-1) fa el trajecte fins a la plaça de Catalunya en 50 minuts. El Port d´Arenys és un dels més importants de la costa catalana. Tot el litoral arenyenc està vorejat per extenses platges que quedin emmarcades pels turons que arribin fins a la vora del mar. Hi ha una Àrea Bàsica de Salut, un Institut de Batxillerat, una Escola Superior d'Avicultura, una Escola de Música i diverses escoles de puntaires que ara són espai d'oci i record de la florent indústria que hi va haver fa un segle. Arenys rep durant tot l'any la visita de centenars d'escolars i nombroses excursions de gent gran. Els atractius artístics i arquitectònics, els museus, el port i tot allò que envolta el mite de Sinera creat per Salvador Espriu són bons arguments per arribar a Arenys de Mar.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i el lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments

específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vine a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 107 m2
Superfície construïda 140 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: