Benvingut a la teva futura llar al Poblenou, Pineda de Mar!
Preu de venda: 117.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Pineda De Mar - Poblenou
Referència: 96672

En exclusiva, et presentem aquest increïble habitatge ubicat a l'emblemàtica Avinguda Mediterrani, el cor del Poblenou. Aquesta joia immobiliària us ofereix una ubicació privilegiada en una de les zones més cèntriques i vibrants de la ciutat.

A la quarta planta, aquest acollidor habitatge et brinda un espai íntim i tranquil per gaudir. Tot i que no compta amb ascensor, la recompensa d'estar en una ubicació tan convenient i prop de tot el que necessites ho fa valdre la pena.

Amb tres dormitoris lluminosos i un bany complet recentment reformat, aquesta propietat ofereix comoditat i funcionalitat per a tu i la teva família. Tot i que necessita una actualització, imagina les possibilitats que té per convertir-se en el teu oasi personal!

A més, les despeses comunitàries són molt econòmiques, cosa que et permetrà gaudir de totes les comoditats sense sacrificar la teva butxaca.

No esperis més per fer realitat el somni de tenir la teva pròpia llar al Poblenou. Vine i visita'ns avui mateix per descobrir totes les oportunitats que aquesta propietat té per oferir-te! T'esperem amb els braços oberts per mostrar-te la teva futura llar!


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Pineda, poble entre la costa mediterrània i la serra del Montnegre. La proximitat i la bona comunicació amb Barcelona i Girona formen part del seu atractiu. Lloc ple d'activitats i propostes, amb cafeteries, terrasses i restaurants, gran oferta comercial i urbanització amb zones verdes i àrees infantils, la converteixen en un lloc idoni per residir.

Característiques
superfície útil 70 m2
Superfície construïda 81 m2
Habitacions 3
Banys 1
Cuina moblada Si
Alçada/Planta 4
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Terrazo
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: