Increïble oportunitat al cor de Mataró!
Preu de lloguer: 900 €
Comparteix aquest immoble
Local | Mataró - Centre
Referència: 96678

Es lloga un espectacular local comercial a un dels carrers més emblemàtics i concorreguts de la ciutat. Aquesta propietat, situada en una ubicació privilegiada, és perfecta per a qualsevol tipus de negoci que vulgueu destacar en un entorn vibrant i dinàmic.

Amb una ubicació immillorable a una zona altament comercial, aquest local ofereix una visibilitat excepcional i un flux constant de clients potencials. A més, el seu antic ús com a perruqueria el converteix en un espai versàtil i adaptable a una gran varietat d'activitats comercials.

Encara que no compta amb sortida de fums, aquesta característica no limita el seu potencial, ja que la seva ubicació estratègica compensa amb escreix qualsevol limitació tècnica. El disseny interior ofereix un llenç en blanc perquè pugui donar vida al seu negoci amb total llibertat creativa.

No perdeu l'oportunitat de visitar aquest local i descobrir tot el seu potencial. Contacti'ns avui mateix per concertar una visita i portar el seu negoci al següent nivell!

Característiques
Superfície construïda 139 m2
Estat
Qualificació Energètica En tràmit
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: