Caseta independent sense veïns. A Cerdanyola carrer principal amb serveis a mà.
Preu de venda: 159.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Cerdanyola
Referència: 96688

Imagina't viure en una caseta completament nova, a estrenar, on cada detall ha estat acuradament pensat per oferir comoditat i estil. Aquest habitatge, ubicat a la zona de Cerdanyola a Mataró, Barcelona, és perfecte per a aquells que busquen alguna cosa diferent i especial a la seva primera llar.

En entrar des del carrer directament a casa teva, sense haver de passar per cap comunitat, ja pots sentir la diferència. La planta baixa compta amb un disseny únic i modern, amb un toc nòrdic als acabats que li dóna un aire fresc i contemporani. L'espai del menjador i de la cuina es fusionen de manera fluida, creant un ambient acollidor i funcional.

L'habitatge disposa de dues habitacions, una a cada planta, cosa que brinda privadesa i versatilitat. A més, compta amb un bany complet gran i un lavabo a dalt, cosa que afegeix comoditat i practicitat a la distribució. La cirera del pastís és la terrassa de 10m2 tipus solàrium, perfecta per relaxar-se i gaudir de l´aire lliure en qualsevol moment del dia.

La reforma d'aquesta casa ha estat realitzada amb cura i bon gust, creant una llar on et sentiràs a gust des del primer moment. Equipada amb calefacció elèctrica, cuina moblada, safareig i llum natural, aquesta propietat ho té tot perquè puguis gaudir d´una vida còmoda i plaent.

Urbenia Serveis Immobiliaris us ofereix l'oportunitat d'adquirir aquest immoble que destaca pel seu disseny modern, funcionalitat i ubicació privilegiada. No perdis l'oportunitat de viure en una planta baixa completament nova, on cada racó ha estat pensat per oferir-te una experiència única.

No deixeu passar aquesta oportunitat única de viure sense comunitat i gaudir d'una llar única a la vostra classe!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Mataró és una ciutat mediterrània per a descobrir en qualsevol moment de l'any! És la capital del Maresme i gaudeix d'una ubicació privilegiada: està situada entre la mar i la Serralada Litoral, tan sols a 30 minuts al nord de Barcelona i molt prop de les poblacions més turístiques de la zona. Un passeig pel centre de la ciutat permet conèixer una oferta comercial i gastronòmica de qualitat i diversa, entre la qual també es troben els tradicionals mercats .En la costa, trobaràs unes platges distingides de qualitat turística i amb tots els serveis per a passar una bona estona de bany. Si t'apassiona la muntanya, pots passejar i fer excursions a peu o amb bicicleta.Mataró és una ciutat per a descobrir durant tot l'any, però a l'estiu l'activitat s'intensifica.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície construïda 56 m2
Habitacions 2
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Gres
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: