CASA DE POBLE, EN EXCLUSIVA PER REFORMAR EL TEU GUST A ARGENTONA
Preu de venda: 399.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Argentona
Referència: 96842

Hola! Estàs cercant una casa de poble per personalitzar al teu gust? Doncs aquesta és la teva oportunitat! Aquesta exclusiva propietat a Argentona espera per tu, llesta perquè li donis vida amb el teu estil únic.

Imagina despertar cada matí al teu dormitori amb vistes al mar, gaudir d'un cafè al menjador amb la brisa marina acariciant la teva cara i relaxar-te al jardí del darrere de més de 66 metres quadrats. Aquesta casa de poble compta amb dos dormitoris, però amb un toc de creativitat, podries convertir aquesta sala extra en un altre espai acollidor per descansar o treballar.

Si ets amant del disseny i larquitectura, aquest és el lloc ideal per a tu. Amb la possibilitat d'instal·lar un bany nou, ampliar els espais o crear el teu racó especial, aquesta propietat et brinda l'oportunitat de plasmar els teus somnis a cada racó de la casa.

Ubicada a tan sols 600 metres del centre d'Argentona, podreu gaudir de la tranquil·litat d'un poble encantador, amb la comoditat de tenir tots els serveis al vostre abast. A més, amb el nostre servei de reforma i arquitectura exclusiu d'Urbenia Serveis Immobiliaris, podràs comptar amb experts que et guiaran a cada pas del procés de personalització de la teva nova llar.

Amb 213 m2 construïts, 135 m2 útils, 66 m2 de jardí i 144 m2 de parcel·la, aquesta propietat ofereix espai més que suficient perquè puguis gaudir al màxim de la teva nova llar. A més, compta amb garatge, traster, calefacció de gasoil, cuina per fer i cal donar d'alta i acabar de fer totes les connexions d'aigua i llum necessàries perquè us sentiu còmodes des del primer dia.

No deixeu passar aquesta oportunitat única d'adquirir una casa de poble amb tant potencial i tantes possibilitats de personalització. Vine a visitar-la i fes que els teus somnis es facin realitat en aquesta propietat a Argentona! No esperis més i contacta'ns ara per a més informació! T'estem esperant!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Argentona és un municipi i localitat espanyola de la província de Barcelona, a Catalunya. Pertanyent a la comarca del Maresme, compta amb una població de 12.745 habitants

El nucli urbà es troba al marge dret de la Riera d'Argentona, un curs d'aigua intermitent. Les cases s'agrupen al voltant d'una elevació on va ser erigida una església. Altres nuclis de població són Sant Miquel del Cros, uns tres quilòmetres “riera” a baix, i les urbanitzacions de “Les Ginesteres”, “Can Cabot”, “Can Raimí” i “Sant Pere de Clarà”, sobre les muntanyes que s'alcen a banda i banda de la “riera”.

És molt a prop de la ciutat de Mataró ia uns 30 quilòmetres de Barcelona.

Característiques
superfície útil 135 m2
Superfície construïda 213 m2
Superfície jardí 144 m2
Habitacions 2
Banys 2
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Garatge Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: