Pis dúplex independent sense ascensor a primera planta a Mataró
Preu de venda: 249.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Cirera
Referència: 96853

En una ubicació privilegiada de la ciutat es troba aquest exclusiu dúplex independent sense ascensor a primera planta. Amb una distribució única que ho fa destacar entre les opcions disponibles al mercat, aquest pis ofereix 136m2 repartits en dues plantes per garantir el màxim confort i privadesa.

En ingressar a la vivenda, ens trobem amb dues habitacions a la planta baixa, perfectes per allotjar la família o rebre els convidats. El saló menjador quadrat és el lloc ideal per gaudir d´agradables moments en companyia, mentre que la cuina annexa i equipada amb zona office es converteix en el cor de la vida familiar.

La part superior del dúplex ens sorprèn amb un estudi obert, un espai versàtil que es pot adaptar a les necessitats de cada família. A més, una habitació suite amb bany complet ofereix la privadesa necessària per relaxar-se i desconnectar de l'enrenou diari.

Un dels punts forts d'aquesta propietat són les dues terrasses. La terrassa posterior, amb abundant sol i claredat, és el lloc perfecte per gaudir de l´aire lliure i el bon temps. Per la seva banda, la terrassa completa es divideix en una terrassa solàrium i un traster annex dalumini desmuntable, brindant la possibilitat de tornar a comptar amb tot lespai disponible en qualsevol moment.

Entre les comoditats que ofereix aquest dúplex destaquen la calefacció, els terres de gres i l'aire condicionat, que garanteixen un ambient agradable a qualsevol època de l'any. La sensació de viure en una casa, sense veïns a sobre, és un dels aspectes que ho fan realment especial i atractiu per a aquells que busquen una llar única i amb personalitat.

No perdis l'oportunitat d'adquirir aquest increïble immoble, el lliurament del qual es troba retardat per canvi dels venedors. Confia a Urbenia Serveis Immobiliaris per trobar la vivenda dels teus somnis, amb la garantia d´un servei professional i personalitzat. Fes d´aquest dúplex la teva propera llar i comença a gaudir d´una vida única en un entorn excepcional!

Característiques
superfície útil 136 m2
Superfície construïda 136 m2
Habitacions 3
Banys 2
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: