Pis com a nou a Arenys de Mar!
Preu de venda: 249.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Arenys De Mar
Referència: 96869

Hola futur propietari! Estàs buscant una llar acollidora i moderna al centre d'Arenys de Mar? Doncs has arribat al lloc correcte! Et presento aquest meravellós immoble que et captivarà des del primer cop d'ull.

Imagina despertar cada dia en un pis de 2 habitacions completament renovat, amb cuina nova i equipada amb electrodomèstics de primer nivell. Aquest espai és ple de llum natural que il·luminarà el teu dia a dia, i compta amb un ampli menjador de 25 metres quadrats on podràs gaudir d'agradables vetllades amb els teus éssers estimats.

Però això no és tot, aquest pis també compta amb un fabulós solàrium de 14 metres quadrats on et podràs relaxar a l'aire lliure, gaudint de les vistes de la ciutat. A més, la seva ubicació és immillorable, ja que es troba al bell mig de la ciutat, prop de la riera, cosa que et permetrà tenir tot el que necessites al teu abast.

Aquest immoble és una veritable joia que us ofereix l'oportunitat de viure en un lloc còmode, funcional i amb un disseny contemporani que us enamorarà des del primer moment. No deixeu passar l'oportunitat de fer d'aquest pis la vostra nova llar.

Vine a visitar aquest immoble increïble que Urbenia Serveis Immobiliaris té disponible per a tu. No deixeu escapar aquesta oportunitat única de viure en un lloc que ho té tot! T'esperem amb els braços oberts per mostrar-te la teva futura llar al centre d'Arenys de Mar!

Característiques
superfície útil 74 m2
Superfície construïda 114 m2
Habitacions 2
Banys 1
Moblat Si
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: