Habitatge amb un disseny exquisit i minimalista a Mataró
Preu de venda: 580.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Centre
Referència: 96887

Habitatge amb un disseny exquisit i minimalista, de recentment construcio, ubicada en ple centre de la ciutat al costat ajuntament de Mataró. Amb una superfície total de 145m2, ofereix un espai ampli i funcional per viure còmodament.

Un dels punts destacats que són diversos d´aquesta propietat és la terrassa de 22m2, amb accés directe des del menjador i cuina, que proporciona un espai al´aire lliure per relaxar-se i gaudir del clima mediterrani. Disposa amb la conveniència de tenir un pàrquing inclòs, cosa que és un gran avantatge al centre de la ciutat, on l'estacionament pot ser escàs.

El pis consta de 4 dormitoris, sent tres dobles i un individual, la qual cosa brinda flexibilitat per adaptar els espais segons les necessitats del propietari. Dos banys complets estan disponibles, un d'ells en suite, proporcionant comoditat i privadesa i benestar.

La sala d'estar és de grans dimensions, cosa que permet crear un ambient acollidor i versàtil per a reunions familiars o socials. Està integrada amb una cuina de disseny avantguardista i minimalista, cosa que ofereix un aspecte modern i funcional, equipada amb electrodomèstics d'última generació i acabats de qualitat.

Aquesta propietat compta amb un traster, cosa que facilita l'emmagatzematge d'objectes i estris, ajudant a mantenir l'espai ordenat i clar.

Aquest pis ofereix una combinació de comoditat, estil i ubicació privilegiada al cor de Mataró, ideal per a aquells clients que valorin aquestes característiques i que busquen una vida urbana contemporània amb totes les comoditats.

Característiques
superfície útil 145 m2
Superfície construïda 145 m2
Habitacions 4
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Hidràulic
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: