Àtic amb grans vistes a Calella
Preu de venda: 175.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Calella
Referència: 88583

En una de les millors zones de Calella, àtic amb grans vistes a la montanya.

.Está format per 2 habitacions dobles, menjador espaiós, cuina, dues cambres de bany, una de cortesia i l'altre amb banyera. Tant el menjador com les dues habitacions tenen sortida a balcó de 20m2. Els terres són de terratzo, fusteria exterior i interior de fusta.

Molt assolellat, amb vistes clares i alt !!!


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Calella, capital turística de la comarca costanera catalana. Amb una activitat econòmica pròspera, presenta una àmplia varietat de serveis i una gran oferta lúdica i comercial. Ciutat de vianants, acollidora i dinàmica, amb zones verdes i, sobretot, la seva platja construeixen un paisatge excel·lent. Molt bona comunicació cap a Barcelona i Girona, clau per fer excursions i altres activitats.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 67 m2
Superfície construïda 75 m2
Habitacions 2
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 6
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Terrazo
Ascensor Si
Qualificació Energètica En tràmit
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Desenvolupat amb: