Àtic amb ascensor, llest per a entrar a viure !!
Preu de venda: 160.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Cerdanyola
Referència: 90950

Àtic amb ascensor, llest per a entrar a viure a la zona de l'ambulatori !!

Pis distribuït en ambients de dia i nit, bonic saló menjador amb sortida a balcó/terrassa, on podrà gaudir de bones vistes orientades el mar, cuina independent ,lacada en formica, amb galeria annexa, bany complet, tres dormitoris, calefacció i tancaments d'alumini en color blanc.

Situat entre avingudes principals, al costat de tota mena de comerços i serveis , com a col·legis, farmàcies, el CAP i la Policia, el seu fàcil accés amb l'autopista i la NII, fan d'aquest habitatge ser una gran oportunitat de mercat !!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Mataró és una ciutat mediterrània per a descobrir en qualsevol moment de l'any! És la capital del Maresme i gaudeix d'una ubicació privilegiada: està situada entre la mar i la Serralada Litoral, tan sols a 30 minuts al nord de Barcelona i molt prop de les poblacions més turístiques de la zona. Un passeig pel centre de la ciutat permet conèixer una oferta comercial i gastronòmica de qualitat i diversa, entre la qual també es troben els tradicionals mercats .En la costa, trobaràs unes platges distingides de qualitat turística i amb tots els serveis per a passar una bona estona de bany. Si t'apassiona la muntanya, pots passejar i fer excursions a peu o amb bicicleta.Mataró és una ciutat per a descobrir durant tot l'any, però a l'estiu l'activitat s'intensifica.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 78 m2
Superfície construïda 81 m2
Habitacions 3
Banys 1
Calefacció
Alçada/Planta 5
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Terrazo
Ascensor Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: