Atic en venda a Vilassar de Mar, Barcelona
Preu de venda: 369.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Vilassar de Mar
Referència: 95859

Des d´URBENIA us volem presentar aquest magnífic àtic per a actualitzar al seu gust, a una finca AMB ASCENSOR, amb unes espectaculars vistes al mar i a la muntanya de Cabrils.

Entrant a l'habitatge ens trobem un còmode rebedor, que dona accés al saló/menjador de grans dimensions, amb sortida a terrassa i espai suficient per a una taula per a 6 persones.

Des del rebedor accedim també a la cuina i a la zona de nit.

La cuina disposa d'espai suficient per a una taula, es complementa amb una zona de magatzematge que pot ser utilitzada també com a safareig.

La zona de nit està composta per 2 habitacions dobles (una d'elles tipus suite amb bany privat) amb sortida a terrassa. 1 habitació individual i 1 bany complet, ocupan aquesta zona.

Sòls de parquet, calefacció a gas, aire condicionat, armaris de paret i fusteria exterior d'alumini fan d'aquest habitatge una llar ideal.

El Pàrquing amb capacitat per a 2 cotxes petits ó 1 gran, disposa d'espai suficient també per a 1 motocicleta, actualment disposa també d'un gran armari-traster.

La comunitat disposa de piscina comunitària i zona enjardinada !!

Situada a una situació privilegiada aprop de tots els serveis, de les principals vies de comunicació i a tan sols 2 minuts de la platja.

No ho dubti més i contacti'ns,  per a visitar la llar dels seus somnis !!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Vilassar de Mar és un municipi espanyol, pertanyent a la província de Barcelona,situat a la comarca del Maresme.se situa a 27 quilòmetres de Barcelona i està travessat per l'antiga carretera N-II i per una carretera local que connecta amb Cabrils. Tradicionalment era un poble de pescadors .Té un Mercat de la Flor i plantacions de roses. El relleu està caracteritzat per la franja costanera entre Cabrera de Mar i Premiá de Mar. Hi ha cinc escoles i dos instituts d'educació secundària i Batxillerat.

Una zona molt tranquil·la, amb centre comercial,platges i transport públic!

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.











Característiques
superfície útil 106 m2
Superfície construïda 120 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 7
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Piscina comunitària Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: