Àtic a Vilassar de Mar
Preu de venda: 544.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Vilassar de Mar - Centro
Referència: 96649

Benvingut al paradís a Vilassar de Mar! Aquest espectacular àtic t'ofereix una vida de luxe i comoditat en un dels llocs més desitjats de la costa catalana.

Amb una finca que compta amb impressionants jardins de 9000 metres quadrats, aquesta propietat et brinda un estil de vida exclusiu en una comunitat de primer nivell. A més, gaudiràs de seguretat les 24 hores del dia gràcies a un conserge i càmeres de vigilància.

Imagina relaxar-te en la teva àmplia terrassa de 18 metres quadrats amb vista panoràmiques de 360 graus a la mar i a les muntanyes, mentre respires la brisa marina i contemples la bellesa natural que t'envolta.

Submergeix-te en el luxe amb tres piscines, pistes de futbol i tennis, i un bar restaurant exclusiu per a residents. Les reunions amb amics i familiars seran inoblidables en la zona de barbacoa, on podràs gaudir de deliciosos menjars a l'aire lliure.

L'interior d'aquest habitatge ha estat completament reformat i compta amb 4 dormitoris i 2 banys, oferint-te tot l'espai que necessites per a viure còmodament i amb estil.

No perdis l'oportunitat de viure la vida que sempre has somiat. Aquest àtic a Vilassar de Mar està llest per a convertir-se en la teva nova llar!

Contacta'ns ara per a programar una visita i descobrir totes les meravelles que aquesta propietat té per a oferir-te. No et penediràs!

Característiques
superfície útil 118 m2
Superfície construïda 130 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 6
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Piscina comunitària Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: