INCREIBLE duplex al centre de la vila amb 2 plaçes de parking
Preu de venda: 365.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Pineda De Mar - Centro
Referència: 80980

Fabulos habitatge tipus dúplex amb mes de 160m2 de construcció amb terrassa molt bonica i decorada de teka tot. Disposa de 4 dormitoris un d'ells tipus suite 2 individuals i un d'ells a les golfes. Saló ampli amb sortida a un balcó molt quadrat per posar taula i cadires. Cuina equipada amb electrodomèstics i bany amb dutxa. Aquest habitatge té en el sota coberta, un dormitori ampli amb armari encastat, un safareig molt ampli i un vestíbul.  Terrassa d'uns 35 m2 amb teka i moblat. Tal qual es veu en les imatges.

Dues places de garatge grans i un traster. Únic a la zona de pineda aquesta oportunitat. No trobarás res igual!!!!  


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Pineda, poble entre la costa mediterrània i la serra del Montnegre. La proximitat i la bona comunicació amb Barcelona i Girona formen part del seu atractiu. Lloc ple d'activitats i propostes, amb cafeteries, terrasses i restaurants, amb una gran oferta comercial i una urbanització amb zones verdes i àrees infantils que la converteixen en un lloc idoni per residir.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície construïda 126 m2
Habitacions 3
Banys 2
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Estat
Garatge Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: