ZONA RDA O'DONELL: Pis d'excel·lents característiques amb ascensor.
Preu de venda: 230.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Peramàs
Referència: 96861

A la zona de Rda O'Donell. Aquest encantador immoble ho té tot: una ubicació immillorable, una distribució ideal i una lluminositat que us enamorarà des del primer moment.

Imagina despertar cada dia amb la llum del sol il·luminant cada racó de la teva nova llar. Aquest pis compta amb una orientació privilegiada que us garanteix llum natural durant tot el dia. Podràs gaudir dels teus moments de relax a la terrassa de 5,00 m2, on podràs prendre el cafè del matí o relaxar-te després d´un llarg dia de treball.

Aquest immoble és ideal tant per a parelles joves que busquen una ubicació cèntrica i amb tots els serveis propers, com per a famílies amb nens que busquen espais amplis i ben distribuïts. A més, la seva excel·lent relació qualitat-preu el converteix en una oportunitat única al mercat.

Imagina viure en una de les avingudes més importants de la ciutat, envoltat de tota mena de serveis i comerços al teu abast. Farmàcies, col·legis, supermercats, fleques i línies d'autobusos us facilitaran el dia a dia i faran que us sentiu còmodes al vostre nou barri.

Aquest pis de 91,00 m2 construïts i 86,00 m2 útils compta amb 4 habitacions i 2 banys, perfecte per adaptar-se a les teues necessitats i les de la teua família. A més, es troba en un edifici de 5 plantes amb ascensor, cosa que et facilitarà l'accés a la teva nova llar.

No perdeu l'oportunitat de visitar aquest immoble definitiu a Mataró, Barcelona, que ofereix Urbenia Serveis Immobiliaris. Una joia al mercat que no pots deixar escapar! Agenda la teva visita ja i descobreix la teva nova llar.

UBICACIÓ I VOLTANTS :

Mataró és una ciutat mediterrània per a descobrir en qualsevol moment de l'any! És la capital del Maresme i gaudeix d'una ubicació privilegiada: està situada entre la mar i la Serralada Litoral, tan sols a 30 minuts al nord de Barcelona i molt prop de les poblacions més turístiques de la zona. Un passeig pel centre de la ciutat permet conèixer una oferta comercial i gastronòmica de qualitat i diversa, entre la qual també es troben els tradicionals mercats .En la costa, trobaràs unes platges distingides de qualitat turística i amb tots els serveis per a passar una bona estona de bany. Si t'apassiona la muntanya, pots passejar i fer excursions a peu o amb bicicleta.Mataró és una ciutat per a descobrir durant tot l'any, però a l'estiu l'activitat s'intensifica.


Característiques
superfície útil 86 m2
Superfície construïda 91 m2
Habitacions 4
Banys 2
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: