Pis recentment reformat a Barrio Cotet - Premià de Mar
Preu de venda: 210.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Premiá de Mar - Cotet
Referència: 96888

Barri Cotet - Premià de Mar

Benvingut a la teva nova llar a l'encantador Barri Cotet de Premià de Mar!

Presentem aquest pis recentment reformat, on cada detall ha estat acuradament dissenyat per brindar-te comoditat i estil. Des del moment que posis un peu a dins, et captivarà el seu ambient acollidor i modern.

Aquest lluminós pis ve completament moblat, llest perquè t'instal·lis i gaudeixis des del primer dia. Amb una àmplia sala d'estar que s'obre a un balcó encantador, trobaràs el lloc perfecte per relaxar-te.

Amb 4 habitacions, inclosa una habitació doble amb armari encastat i 3 habitacions individuals, tindràs espai més que suficient per a tota la família.

La cuina, pràctica i funcional, està equipada amb tots els electrodomèstics necessaris perquè puguis preparar els teus plats preferits amb facilitat. El bany complet amb banyera ofereix un oasi de tranquil·litat on et podràs relaxar després d'un llarg dia. A més, compta amb una galeria zona safareig.

Fusteria exterior d´alumini amb doble vidre, calefacció i aire condicionat per al teu confort durant tot l´any.

Aquest és el teu pis definitiu on cada dia es converteix en una experiència única. No perdis l'oportunitat de fer la teva llar d'aquest lloc. Contacta'ns avui mateix per programar una visita i descobrir totes les meravelles que aquest pis té per oferir!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Premià de Mar és la segona ciutat més poblada del Maresme, se situa a 23 quilòmetres del centre de Barcelona. La carretera N-II recorre la franja costanera. Té extenses platges amb gran volum de sorra. Al costat hi ha uns passejos, dotats d'exercicis variats per a esportistes, amb gran amplitud per caminar i anar amb bicicleta.

Premià de Mar té un clima mediterrani, els estius són càlids i els hiverns suaus. Ideal per viure!

Característiques
superfície útil 85 m2
Superfície construïda 93 m2
Habitacions 4
Banys 1
Moblat Si
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 3
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica En tràmit
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: