Villa 4 vents amb espectaculars vistes a mar
Preu de venda: 1.800.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Sant Vicenç de Montalt
Referència: 83392

DESCRIPCIÓ IMMOBLE:

Presentem estupenda vila a 4 vents situada a la bonica localitat de Sant Vicenç de Montalt. La casa consta de 445m2 en parcel·la de 4.906m2. i es distribueix pràcticament en una planta.

Accedim a l'habitatge principal per un ampli i senyorial rebedor que separa la zona de dia de la zona de nit.

A la zona de dia, un preciós i acollidor saló menjador amb llar de foc, sortida al jardí a peu pla i amb unes espectaculars vistes al mar. Accedim pel menjador a un altell, zona actualment dedicada a l'oci amb un billar però que podria ser utilitzat com a zona de treball, o dormitori.

Seguidament la cuina, còmoda i amb molt d'espai d'emmagatzematge està separada en dos ambients. A un costat la zona de focs i l'altre costat una zona de menjador ideal per fer més còmode el dia a dia. Trobem també en aquesta zona una cambra de rentat i un bany de cortesia.

La zona de nit disposa de 3 habitacions dobles tipus suite amb armaris encastats i entre elles la suite principal amb vistes al mar.

Adjacent a la casa principal hi trobem un apartament. Totalment equipat i distribuït en dues plantes. A la planta principal trobem la zona de menjador, sala d'estar amb vistes al mar, 1 bany i cuina totalment equipada.

Finalment a la planta superior hi trobem 2 habitacions dobles i 1 bany

La zona de jardí és molt àmplia. Amb una bonica piscina, gespa natural i zona de relax. Aquesta amb uns còmodes sofàs ideals per passar les tardes d'estiu gaudint de la tranquil·litat que t'ofereix la zona i de les envejables vistes al mar.

La casa disposa de zona de pàrquing cobert per a 3 cotxe.

Es troba en una zona molt tranquil·la, a pocs minuts del centre del poble i a uns escassos 10 minuts de la platja de Sant Vicenç de Montalt.

UBICACIÓ I VOLTANTS :

Sant Vicent de Montalt, Sant Vicenç de Montalt en català i de manera oficial, és un municipi de la comarca del Maresme pertanyent a la província de Barcelona, en la comunitat autònoma de Catalunya a Espanya. Situat en el litoral, entre els de Sant Andrés de Llavaneras, Caldetas i Arenys de Mar.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.

Característiques
Superfície construïda 445 m2
Superfície jardí 4.906 m2
Habitacions 5
Banys 6
Calefacció
Garatges Si
Estat
Tipus de terra Fusta
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: