CASA en Sant Cebria De Vallalta
Preu de venda: 649.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Sant Cebria De Vallalta - Urbanitzacions
Referència: 89385


A la planta baixa tenim el saló de més de 30 m² amb llar de foc i terrassa, cuina office, bany complet amb doble pica i banyera.

A la planta -1, tenim 2 habitacions dobles, 1 habitació individual, bany amb banyera i doble pica, garatge per a 2 cotxes.

A la planta -2, tenim un apartament com a independent, amb saló de més de 60 m² amb la cuina integrada, 1 habitació doble i 1 individual, bany complet amb banyera i doble pica. En aquest nivell tenim un porxo de més de 100 m² ideal per gaudir d´aquestes estones d´estiu davant de la piscina. També compta amb 1 bany molt gran independent a lapartament amb banyera.

A la planta -3 compta amb un altre apartament, aquest més petit, amb saló-cuina de 20 m², 1 habitació doble, 1 habitació individual, lavabo, i un bany a l'habitació principal amb banyera.

Parcel·la de diversos nivells descendent, amb piscina privada amb bona profunditat.

UBICACIÓ I VOLTANTS

Sant Cebrià està situat a l'interior de la comarca del Maresme. Envoltada de pinedes i boscos de sureres i castanyers, la vila de Sant Cebrià de Vallalta convida a descobrir el seu ric entorn natural a través de rutes senyalitzades que ens endinsen a la biodiversitat del Parc Natural Montnegre -corredor.

Terra maduixes i bolets, perles de la gastronomia local, Sant Cebrià conserva un ric patrimoni de masies disseminades pel terme que avui encara fan d'aquest poble una reserva agrícola a la vora del mar.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i el lloguer d'habitatges.

L´equip d´assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vine a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,PREMIA DE MAR,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.

Característiques
Superfície construïda 241 m2
Superfície parcel·la 848 m2
Habitacions 9
Banys 7
Fust. Exterior Alumini
Estat
Tipus de terra Marbre
Piscina privada Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: