Benvingut a l'estil de vida de somni a Àgora Park, Tordera!
Preu de venda: 330.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Tordera
Referència: 96790

Presentem aquest impressionant xalet a quatre vents, una veritable joia en una ubicació privilegiada que combina comoditat, elegància i privadesa per a tu i la teva família.

Submergeix-te al luxe amb una piscina privada i un ampli terreny de parcel·la plana, on podràs gaudir de moments inoblidables a l'aire lliure, envoltat de tranquil·litat i bellesa natural. Amb 800 metres quadrats de terreny i 258 metres quadrats construïts, aquesta propietat ofereix espai de sobres per crear la llar dels teus somnis.

Construïda el 1997, aquesta casa compta amb 6 lluminoses habitacions i 3 banys, distribuïts en dues plantes, brindant-te la versatilitat i l'espai necessari per viure còmodament i crear records inoblidables al costat dels teus éssers estimats. A més, les finestres d'alumini i els terres de terratzo afegeixen un toc d'elegància i durabilitat a la propietat.

Aquesta és una excel·lent oportunitat de compra, ja que l'habitatge està a punt per entrar a viure sense necessitat de reformes, cosa que et permet gaudir de la teva nova llar des del primer dia. No esperis més i vine a visitar aquesta meravella a Àgora Park. Contacta'ns avui mateix per programar una visita i fer realitat els teus somnis de la llar!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Tordera, entre el mar i la muntanya que la fan un racó privilegiat i tranquil. Aquest gran municipi té una bona comunicació entre Girona i Barcelona. Per la seva gran importància natural i paisatgística ofereix una gran oportunitat d'activitats com el senderisme i els productes de proximitat. És un espai de convivència social molt agradable i còmode ple d'entitats que mantenen les tradicions vives.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i el lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments

específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vine a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.

Característiques
superfície útil 180 m2
Superfície construïda 258 m2
Superfície parcel·la 800 m2
Habitacions 6
Banys 3
Moblat Si
Cuina moblada Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Terrazo
Ascensor Si
Piscina privada Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: