Local de 600m2, a Badalona !!
Preu de venda: 225.000 €
Comparteix aquest immoble
Local | Badalona - Llefià
Referència: 95008


Aquest local compta amb dues entrades, 8 finestres que donen al carrer, a més de finestres cap al celobert de l'edifici, gràcies a la seva orientació sud-aquest, el local rep molta llum natural durant tot el dia, la qual cosa el fa especialment atractiu.

Situat en una cantonada amb carrer per als vianants, aquest local és perfecte per a establir qualsevol tipus de negoci i aprofitar al màxim la seva ubicació estratègica.

A la planta baixa del local, trobaràs un ampli espai amb múltiples possibilitats de distribució, mentre que a la planta inferior, podràs gaudir d'un espai addicional per a utilitzar com a magatzem.

Aquest local és una oportunitat, per a adquirir un espai comercial de grandària, en el barri de Llefià a Badalona, si busques un espai per a establir el teu negoci o com a inversió, no el dubtis més i contacta amb nosaltres per a programar una visita avui mateix.

T'esperem!

Característiques
Superfície construïda 600 m2
Estat
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: