IDEAL PER FAMÍLIES en plena Rambla del Poblenou al costat de la platja i amb vistes.
Preu de venda: 485.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Barcelona - Sant Martí
Referència: 96901

Benvingut a la teva nova llar en plena Rambla del Poblenou, ideal per a famílies que busquen comoditat i vistes impressionants!

Aquest meravellós immoble reformat compta amb una distribució perfecta per adaptar-se a les necessitats de qualsevol família. Des del rebedor fins als tres acollidors dormitoris, passant pel saló menjador lluminós i l'àmplia cuina, cada racó d'aquest habitatge està pensat per brindar-te confort i funcionalitat.

Una de les joies d'aquesta propietat són els dos balcons amb vista sobre el mar i la ciutat de Barcelona. Imagina despertar cada matí amb els raigs del sol il·luminant la teva llar i gaudir d'increïbles capvespre des de la comoditat del teu sofà. A més, gràcies a la seva altura, podràs admirar tota l'esplendor de la ciutat des de la intimitat de casa teva.

Pel que fa a comoditats, aquest pis compta amb aire condicionat amb bomba de calor per gaudir d'una temperatura perfecta a qualsevol època de l'any, calefacció per radiadors per als dies més frescos, finestres d'alumini blanc oscil·lobatents que garanteixen un excel·lent aïllament acústic i tèrmic, i terra de parket de fusta natural que aporta calidesa i elegància a cada habitació.

A més, l'orientació de la propietat t'assegura rebre llum natural durant tot el dia, creant un ambient lluminós i acollidor a cada racó. Amb una superfície construïda útil de 80m2 i un bon aprofitament de lespai, aquest pis es converteix en el lloc perfecte per construir nous records en família.

La ubicació no podria ser millor, a 5 minuts de la platja i envoltat de tots els serveis necessaris per al teu dia a dia. Imagina poder gaudir de llargues passejades per la platja, de deliciosos sopars als restaurants propers i de la tranquil·litat de viure en un barri ple de vida i encant!

No perdis l'oportunitat de convertir aquest meravellós pis a casa teva. Contacta'ns avui mateix i descobreix totes les possibilitats que aquesta propietat té per oferir-te! Urbenia Serveis Immobiliaris us espera per ajudar-vos a trobar la llar dels vostres somnis al cor de Barcelona. No deixeu passar aquesta oportunitat única!

Característiques
Superfície construïda 88 m2
Habitacions 3
Banys 1
Moblat Si
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 8
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: