Magnífica parcel·la edificable de 643 m²
Preu de venda: 190.000 €
Comparteix aquest immoble
Terreny | Arenys De Mar
Referència: 92572


Es pot edificar una casa de 2 plantes, no ho dubtis i demana més informació !!

UBICACIÓN Y ALREDEDORES

El casco urbano de Arenys de Mar se encuentra a 40 km de Barcelona. Hay muy buena comunicación, sea por la carretera N-II o por la autopista C-32. El tren de cercanías (línea C-1) realiza el trayecto hasta la plaza de Catalunya en 50 minutos. El Puerto de Arenys es uno de los más importantes de la costa catalana. Todo el litoral arenyense está bordeado por extensas playas que queden enmarcadas por las colinas que lleguen hasta la orilla del mar. Hay un Área Básica de Salud, un Instituto de Bachillerato, una Escuela Superior de Avicultura, una Escuela de Música y varias escuelas de encajeras que ahora son espacio de ocio y recuerdo de la floreciente industria que hubo hace un siglo. Arenys recibe durante todo el año la visita de cientos de escolares y numerosas excursiones de personas mayores. Los atractivos artísticos y arquitectónicos, los museos, el puerto y todo lo que rodea al mito de Sinera creado por Salvador Espriu son buenos argumentos para llegar a Arenys de Mar.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície parcel·la 643 m2
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: