Magnifica casa a 4 vents amb una de les millors vistes de tota la urbanització.
Preu de venda: 580.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Sant Cebria De Vallalta
Referència: 83532

Gaudeix d'una parcel·la de 1000 m2 amb piscina, espai per aparcar a 3 cotxes dins de la parcel·la, jardins, vistes al mar.

La casa està en molt bon estat, 2 plantes independents.

A la planta baixa tenim 3 habitacions dobles i una d'elles en suite, 2 banys, cuina office amb sortida a terrassa i saló menjador de mes de 25 m2 amb llar de foc i sortida a una gran terrassa. La planta de sota tenim un apartament de 102 m2 amb 2 habitacions, cuina menjador i bany amb dutxa. Equipat amb calefacció a gasoil, finestres d'alumini i terres de gres.

Per entrar a viure sense necessitat de fer obres.

A 5 minuts de l'autopista.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície construïda 325 m2
Superfície parcel·la 1.048 m2
Habitacions 4
Banys 3
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Alumini
Estat
Tipus de terra Gres
Piscina privada Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Vídeo Promocional
Tour Virtual
Situació aproximada
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: