Torre amb piscina privada a la urbanització Can Carreras -Pineda de Mar
Preu de venda: 312.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Pineda De Mar
Referència: 88082

La ubicació d'aquest habitatge és a la part alta de la urbanització, la qual cosa li proporciona unes meravelloses vistes al mar, molta llum i sol tot el día.

L'habitatge disposa de 218 m2 distribuïts en 2 plantes. Està format per 5 habitacions, 2 banys complets, cuina offfice molt àmplia i un gran saló menjador amb llar de foc; també disposa de safareig i solàrium de 18 m2.

Té una bona qualitat constructiva i el seu estat de conservació és fantàstic. Disposa de bons acabats, portes de fusta noble, calefacció a gasoil, fusteria d'alumini amb ruptura tèrmica i acústica

Un habitatge que t'encantarà! No el deixis escapar i truca i concerta visita.


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Pineda, poble entre la costa mediterrània i la serra del Montnegre. La proximitat i la bona comunicació amb Barcelona i Girona formen part del seu atractiu. Lloc ple d'activitats i propostes, amb cafeteries, terrasses i restaurants, amb una gran oferta comercial i una urbanització amb zones verdes i àrees infantils que la converteixen en un lloc idoni per residir.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 180 m2
Superfície construïda 218 m2
Superfície parcel·la 398 m2
Habitacions 5
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Terrazo
Piscina privada Si
Qualificació Energètica En tràmit
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Desenvolupat amb: