PIS DE 3 HABITACIONS AMB PISCINA COMUNITÀRIA
Preu de venda: 185.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Pineda De Mar - Poblenou
Referència: 96327

Pis cantoner de 3 habitacions tot exterior amb Piscina Comunitària i ampli balcó que envolta el pis mes ampli en la zona de sortida al menjador. Finca situada en zona a dos carrers de la Mar i sense edificis enfronti. Des del balcó i terrassa les vistes són a zona agrícola.

Orientació solar excel·lent.

El pis és de 3 habitacions, dues d'elles són dobles i també té 2 banys. La cuina és cuina-office integrada en menjador que dona mes llum i amplitud a la zona. Destaca la distribució amb la zona de dia (menjador,cuina-balcó-terrassa) a l'entrada de l'habitatge i accés a la zona d'habitaciones i bany des del menjador.

A més PISCINA COMUNITÀRIA per al gaudi de Família i amics.

L'habitatge està situada a 200m del passeig marítim.

Sens dubte un pis per a gaudir tot l'any en una zona privilegiada, amb molt de sol i al costat de la mar.

Contacta amb Urbenia i agenda un visita!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Pineda, poble entre la costa mediterrània i la serra del Montnegre. La proximitat i bona comunicació amb Barcelona i Girona formen part del seu atractiu. Lloc replet d'activitats i propostes, amb les seves cafeteries, terrasses i restaurants, la seva gran oferta comercial i la seva urbanització amb zones verdes i àrees infantils, la converteixen en lloc idoni per a residir.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o veuen a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR

 Neteja Copia el text

Característiques
superfície útil 80 m2
Superfície construïda 83 m2
Habitacions 3
Banys 2
Moblat Si
Cuina moblada Si
Traster Si
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
2ª línia de platja Si
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Zones comunes Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: