CASA VILASSAR DE MAR
Preu de venda: 569.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Vilassar de Mar
Referència: 96698

Oferim aquesta preciosa casa situada en el cotitzat i tranquil·la zona de la Xinesca de Vilassar de Mar, disposa d'espai per a cotxe amb un annex tipus menjador amb xemeneia i gaudir de reunions amb els teus, en primera planta ens trobem un ampli menjador amb sortida a TERRASSA tipus jardí, cuina impecable i lavabo de cortesia, en la segona planta ens trobem 3 habitacions, exteriors molta llum, 1 tipus suite, més un altre bany complet, acabats de qualitat, i en l'última planta tipus golfa , i amb ús com a habitació, menjador , despatx, amb sortida a Terrassa tipus solarium on gaudir unes EXCEL·LENTS VISTES, zona molt tranquil·la, vingui a veure-la.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Vilassar de Mar és un municipi espanyol, pertanyent a la província de Barcelona,situat a la comarca del Maresme.se situa a 27 quilòmetres de Barcelona i està travessat per l'antiga carretera N-II i per una carretera local que connecta amb Cabrils. Tradicionalment era un poble de pescadors .Té un Mercat de la Flor i plantacions de roses. El relleu està caracteritzat per la franja costanera entre Cabrera de Mar i Premiá de Mar. Hi ha cinc escoles i dos instituts d'educació secundària i Batxillerat.

Una zona molt tranquil·la, amb centre comercial,platges i transport públic!


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície construïda 224 m2
Superfície jardí 310 m2
Habitacions 3
Banys 2
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: