DÚPLEX A PINEDA DE MAR
Preu de venda: 141.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Pineda De Mar
Referència: 96739

Pis de 83 m2, dividit en dos nivells tipus dúplex, a la planta principal, saló menjador actualment habitació doble, amb sortida a balcó tipus galeria, cuina completa, un bany complet amb banyera, i un dormitori doble. Per unes àmplies escales de cargol, accedim a la segona planta, distribuïda en una habitació doble un bany complet, i una sala polivalent, ideal com a despatx, dormitori, sala jocs, etc. El millor d'aquest dúplex és la seva ubicació en zona tranquil·la, a 15 metres de la platja ia 5 minuts del centre de Pineda, ia més molt ben comunicat per carretera amb Girona i Barcelona.

A què espera per visitar-lo?

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Pineda, poble entre la costa mediterrània i la serra del Montnegre. La proximitat i la bona comunicació amb Barcelona i Girona formen part del seu atractiu. Lloc ple d'activitats i propostes, amb cafeteries, terrasses i restaurants, gran oferta comercial i urbanització amb zones verdes i àrees infantils, la converteixen en un lloc idoni per residir.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i el lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments

específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vine a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.

Característiques
superfície útil 83 m2
Superfície construïda 93 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: