PIS COMPLET I DEFINITIU PER A GRANS FAMÍLIES A MATARÓ
Preu de venda: 229.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Cerdanyola
Referència: 96828

Atenció famílies nombroses! Aquest pis a Cerdanyola és l'habitatge que estaves buscant. Amb una ubicació privilegiada a tocar de la Ronda Exterior, en un bloc seminou amb ascensor i pocs veïns, aquest pis és la joia de la corona d'Urbenia Serveis Immobiliaris. Amb una quantitat increïble de metres quadrats, aquest pis és ideal per a grans famílies que busquen amplitud i comoditat.

En entrar a l'habitatge, trobaràs un ampli rebedor que et donarà la benvinguda a aquesta llar excepcional. Amb 4 dormitoris, dos dobles, aquest pis ofereix espai more than enough per a tots els membres de la família. La suite principal compta amb un bany complet incorporat, perfecte per tenir el teu espai privat i tranquil. A més, un altre bany completament reformat amb dutxa dóna servei a les altres habitacions, oferint comoditat i funcionalitat.

El saló, amb 26m2, és el cor de la casa i ofereix un espai lluminós i ampli per gaudir de moments inoblidables en família. Amb sortida al balcó exterior, podràs gaudir de vistes clares i aire fresc sempre que ho desitgis. La cuina, amb els seus generosos 16m2, és el somni de qualsevol cuiner, oferint espai de sobres per cuinar i compartir moments especials al voltant d'un bon àpat.

Aquest pisàs ve equipat amb totes les comoditats modernes que puguis desitjar, com a calefacció, tancaments doble climalit, etc. A més, compta amb dues terrasses comunitàries on podràs relaxar-te i gaudir de l'aire lliure, així com un traster de grans dimensions per guardar totes les teves pertinences de forma organitzada.

Però això no és tot, aquesta petjada inclou una plaça d'aparcament davant de l'edifici al preu! Oblida't de fer voltes buscant aparcament, aquí tindràs el teu propi espai assegurat per a la teva comoditat. Amb totes aquestes característiques i més, aquest pis té tot el necessari per esdevenir la teva llar definitiva.

No deixis passar l'oportunitat de visitar aquest increïble petja abans que s'escapi! Contacta amb Urbenia Serveis Immobiliaris avui mateix i fes realitat el somni de tenir la vivenda perfecta per a tu i la teva família. T'estem esperant per mostrar-te la teva nova llar!

Característiques
superfície útil 120 m2
Superfície construïda 127 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior PVC
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: