Notícies
dimecres, 27 d’octubre de 2021

Forma't i professionalitza't en una agència líder al sector.

dilluns, 27 de setembre de 2021

Volem ampliar el nostre equip d'assessors immobiliaris.

dimarts, 20 d’abril de 2021

Vols vendre el teu immoble? Aquesta vegada t'oferim alguna cosa més que el millor dels serveis. 

dimarts, 8 de setembre de 2020

A partir del mes de setembre actualitzem el nostre horari d'atenció al client.

dilluns, 31 d’agost de 2020

A partir d'ara us atendrem al C/De la Mercè, 12

diumenge, 17 de maig de 2020

A partir de demà, dia 18 de maig, podrem realitzar visites als nostres immobles amb els clients que ho desitgin. Així ho han comunicat els Col·legis i Associació d'Agents Immobiliaris de Catalunya en la seva última notificació oficial (disponible aquí).

dijous, 14 de maig de 2020

A Urbenia ens estem preparant per al nostre retorn passada la pitjor etapa del Covid-19. Hem vist la necessitat de canviar moltes coses del nostre dia a dia, algunes de les quals suposaran una millora significativa de cara a el futur. I ara ... volem compartir-les amb vosaltres!

dimarts, 5 de maig de 2020

Llegeix les noves mesures de seguretat per protegir-nos del Covid-19

dilluns, 6 d’abril de 2020

Fins al final de l'estat d'alarma, el nostre horari d'atenció telefònica serà de 09.00h a 14.00h de dilluns a divendres. També poden escriure'ns un correu electrònic a info@urbenia.es. Recordin que les nostres oficines romandran tancades, però que tot el nostre equip segueix operatiu des de casa! Cuideu-vos molt. 

divendres, 13 de març de 2020

Tanquem temporalment les nostres oficines i anul·lem visites.

dimecres, 15 de gener de 2020

Aquest 2020 comencem amb moltes, moltes, ganes. I no hi ha millor mostra d'això que el recent canvi d'ubicació de les nostres oficines centrals a Mataró i, ara també, la renovació de tota la nostra imatge corporativa. El perquè i el fons de tot això ens ho explica el nostre Gerent i màxim responsable de l'empresa, en Beni García. No us perdeu la seva entrevista!

dimarts, 31 de desembre de 2019

Aquest final d'any ens estem preparant per a grans canvis.

dilluns, 2 de desembre de 2019

A Urbenia ens estem preparant per nous canvis, i no poc emocionants.

divendres, 7 de juny de 2019

Apialia vol dir col·laboració, sinergia efectiva, gestió conjunta i optimització de resultats. I per això estem molt contents d’anunciar la nostra incorporació en aquesta xarxa de professionals immobiliaris del Maresme.

divendres, 24 de maig de 2019

Els que formem part del sector immobiliari som els primers que som conscients de la “imatge negativa” que envolta la nostra professió. És una imatge que s’ha creat al llarg del temps; i segurament no hi falten motius. Si bé és cert que en el passat hi va haver poc control i certa relaxació en les bones pràctiques per part de moltes agències, també ho és que amb els darrers anys el nostre sector s’ha professionalitzat moltíssim.

divendres, 29 de març de 2019

Internet ha revolucionat la societat en què vivim. Ens relacionem i socialitzem d’una manera molt diferent de la de fa una dècada. El mòbil s’ha convertit en un acompanyant imprescindible i podem estar informats de qualsevol esdeveniment arreu del món al minut. En aquest entorn, un dels àmbits més afectats i encara canviants és el del consum.

dimecres, 20 de març de 2019

Estem molt contents d'anunciar l'obertura de la nostra nova oficina a Pineda de Mar. Fa poc més d'un any que vam començar aquest projecte d'expansió a la zona nord del Maresme.

    Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

    93 115 14 11
    info@urbenia.es
    Desenvolupat amb: