Notícies
2020. Nova Urbenia

dilluns, 2 de desembre de 2019
Urbenia

A Urbenia ens estem preparant per nous canvis, i no poc emocionants.

Aquest 2020 celebrem 10 anys; 10 anys plens de petites grans històries, de cadascuna de les persones que han passat per casa nostra per comprar o vendre la seva llar, per trobar el finançament que necessitàvem per ser propietaris, per llogar el seu immoble, per gestionar l’herència d’un familiar, per adquirir un actiu bancari o per assessorar-se, simplement, sobre qualsevol assumpte relacionat amb el nostre sector. En aquest temps, i de la mà de tots ells, hem après i crescut molt, com a persones i com a professionals.

Ara, sentim que ha arribat el moment de fer un pas endavant. De reformular-nos mirant al futur sense perdre la nostra essència, la nostra manera de treballar i d’entendre aquesta feina que ens segueix apassionant. Rigor, serietat, transparència, humanitat, professionalitat i constància.

L’any que ve naixerà una nova Urbenia, i tenim moltes ganes de compartir-la amb vosaltres.

Comença el compte enrere!

93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Desenvolupat amb: