Notícies
Hola, Apialia!

divendres, 7 de juny de 2019
Urbenia

Apialia vol dir col·laboració, sinergia efectiva, gestió conjunta i optimització de resultats. I per això estem molt contents d’anunciar la nostra incorporació en aquesta xarxa de professionals immobiliaris del Maresme.

A partir d'ara, els immobles exclusius d'Urbenia podran ser comercialitzats per altres agències, que els oferiran alhora a tots els seus clients. Amb això augmentem exponencialment les possibilitats de venda de la nostra cartera i, en conseqüència, millorem el servei que oferim als propietaris que confien en nosaltres, perquè fem molta més difusió del seu immoble i agilitzem el temps de venda.

Per aquells que pensin que una “exclusiva” limita les opcions de venda… hem de dir-los que s’equivoquen totalment. Tenir un únic interlocutor no implica tancar la porta a clients potencials, sinó augmentar-los, perquè el comercialitzarem de la mà d’altres professionals.

Per una banda, amb la garantia que, amb tots ells, compartim valors bàsics com són la transparència, el rigor professional i les bones pràctiques immobiliàries. I, per l’altra, amb la tranquil·litat que un únic agent immobiliari farà la feina de molts; amb les facilitats i comoditats que això implica pels propietaris.

Formem part d'Apialia 18 agències: ARRC, Atento, BiG, Assessors Du Pré i Fernández, Espacio, Espai Habitat, Finques Bonamusa, Finques El Veral, Finques Viser, Finques Vives, Gasi, Finques Tur, HabitatGet, Immoleiva, Inmobling, Maresme Llar, Studi... i ara també Urbenia! Confiar en nosaltres és també confiar en tots ells. Ningú farà més per la venda del teu immoble.

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

93 115 14 11
info@urbenia.es
Desenvolupat amb: