Notícies
dimarts, 20 d’abril de 2021

Vols vendre el teu immoble? Aquesta vegada t'oferim alguna cosa més que el millor dels serveis. 

divendres, 19 d’abril de 2019

Abans de començar a buscar la teva nova llar, és molt important que tinguis clar quin és el teu pressupost. A Internet hi ha moltes eines que et poden ajudar, però el millor és que et deixis assessorar per un professional, si més no en aquest primer punt, que és clau. Perquè el pressupost definirà en gran part tot el teu procés de compra; i no encertar-lo des del principi pot fer que aquest procés es faci massa llarg i feixuc.

divendres, 12 d’abril de 2019

Després de l’esclat de la gran crisi del 2008, el consumidor va agafar por a la compra. I això va passar en un país on el 78% de la població prefereix comprar que llogar, a diferència de grans països europeus com Alemania, on aquesta mitja baixa fins al 50%. En l’actualitat, però, el mercat del lloguer està saturat. Poca oferta, preus desorbitats, contractes de poca durada, condicions en alguns casos abusives… així que molta gent torna a plantejar-se la compra com a primera opció.

    Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

    93 115 14 11
    info@urbenia.es
    Desenvolupat amb: