Notícies
divendres, 31 de maig de 2019

La nova llei hipotecària entrarà en vigor el pròxim 16 de juny. Arriba amb tres anys de retard i com a conseqüència de la necessitat d'adaptar-nos a la normativa europea. El seu objectiu principal és protegir millor al client i reduir els litigis. Com?

divendres, 19 d’abril de 2019

Abans de començar a buscar la teva nova llar, és molt important que tinguis clar quin és el teu pressupost. A Internet hi ha moltes eines que et poden ajudar, però el millor és que et deixis assessorar per un professional, si més no en aquest primer punt, que és clau. Perquè el pressupost definirà en gran part tot el teu procés de compra; i no encertar-lo des del principi pot fer que aquest procés es faci massa llarg i feixuc.

divendres, 15 de març de 2019

Tots els que han comprat un habitatge sabran que el tràmit hipotecari és tant o més feixuc que la cerca de l’immoble desitjat. T’introduïm uns quants conceptes claus per fer una bona elecció del préstec que et permetrà comprar la teva futura llar.

divendres, 15 de febrer de 2019

L'estat de conservació d'un immoble és un condicionant clau per a la seva venda. En moltes ocasions, l'habitatge reuneix tots els requisits que esperen els futurs compradors, però acaben descartant-lo perquè el seu pressupost no arriba per comprar-lo i arreglar-lo. Ara les regles del joc canvien a favor tant de compradors com de venedors.

    Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

    93 115 14 11
    info@urbenia.es
    Desenvolupat amb: