Notícies
Omple la teva casa de verd

dilluns, 29 d’abril de 2019
Decoració Llar

Hi ha diversos estudis que demostren els beneficis de les flors i de les plantes en el nostre entorn en el dia a dia. Aquesta setmana molts de vosaltres haureu omplert menjadors, cuines i despatxos amb roses i rosers de Sant Jordi, així que segurament tindreu molt vives les sensacions que poden provocar. 

Durant la fotosíntesi, les plantes alliberen vapor d’aigua i ajuden a humidificar l’ambient, el que redueix les dificultats respiratòries. A part, eliminen les toxines de l’aire i el purifiquen. Això sense oblidar que també s’ha demostrat que la seva presència augmenta la capacitat de concentració i millora l’estat anímic.

Així doncs… no esperis més en rodejar-te de flors i plantes! Si et fa por la seva cura, a continuació et recomanem algunes espècies que no són delicades i que no requereixen moltes atencions. Pots ubicar-les on més t’agradi; al saló, a la cuina, al bany, al rebedor... sempre hi ha espai per a elles. On no és recomanable posar-les és a l’habitació, perquè poden interferir en la qualitat del nostre descans.

El cactus i les plantes crasses són una opció fàcil, i una aposta segura. No necessiten gaire aigua, però sí que volen claror. El ficus és també una bona alternativa; n’hi ha de moltes varietats i la seva mida el converteix en un element decoratiu important a la nostra llar. Si t’agraden les flors, unes de les millors opcions són el gerani, la begònia, l’azalea o la gardènia. I per a espais amb molt poca llum, et recomanem l’aspidistra, la cinta o la falguera.

Si encara no ho has fet per Sant Jordi, et recomanem que facis la prova. Compra la teva primera planta, i veuràs com transforma el teu espai. A part dels seus indubtables beneficis, el moment de la seva cura també pot ser un bon motiu per gaudir d'una estona de desconnexió.

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

93 115 14 11
info@urbenia.es
Desenvolupat amb: